Donnerstag, 11. Dezember 2014

Aşk ♥

Sen hiç aşık oldun mu? Aşk hikayesi yaşadın mı? "Aşk'ı bana anlat" deseler nasıl başlarım biliyormusum? O'nun adını söylerim, O'nun resmini çıkarıp gösteririm. Size kalbimde kimim olduğunu anlatırım. Çok tuhaf bir şey değilmi? Yıllarca tek başına yaşarsın, sonra karşına birisi çıkar, hayatını alt üst eder. Tek bir derdin olur, oda O. Sabah akşam aklından geçer tek bir kişi yine, O. Yazmaz olur, içine bir sıkıntı girer, aramaz olur, bu sefer siliyorum dersin, ama aradan beş dakika geçmez, yazar ve sanki hiç bir şey olmamış gibi sevinirsin ve hemen çevaplarsın. 
Aşk'ta gurur olmaz çünkü, aşk - sonsuza kadar gözlerın sadece bir kişide tutulu kalır - demektir. Bakışların O'na ait olur. Kalbin O'nu ister, O'na bağlı kalırsın. Ne olursa olsun, iyi günlerde ve kötü günlerde bir birinize destek olursunuz. Ayrılalım diye bir konu asla açılmaz. Sen ve ben ölene kadar, beraberiz. Bazen ağlatır bizi bu his, evet bazen olur öldürür. Ama biz bunlarıda başarırsak hiç kimse ayiramaz bizi. El, elle mutlu yürünür bu yollar. 
Beraber sonsuza kadar BIZ diye severiz birbirimizi.

Aşk anlatılmaz bir hikaye... 

Copyright!
(bild via weheartit)

6 Kommentare:

  1. Maşallah size , inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz ♥

    AntwortenLöschen
  2. Aşk'ı çok güzel anlattın Hilal Abla, Aşk tamda bu! Maşallah ihr seid ein echt sehr sehr süßes Paar ♥ ich habe eine frage bzw. eine bitte an dich :) würdest du vielleichz ein Artikel über 'Evlilik' schreiben, yani was hast du darüber gedacht bevor du geheiratet hast und wie denkst du jz darüber, positive und negative Seiten? Das würde mich ehrlich gesagt sehr interessieren es muss ja auch nicht sehr privat sein, halt nur was sich in deinem leben geändert hat was es für ein Gefühl es ist zusammen morgens aufzuwachen yani evliliği bize biraz anlatirmisin würde mich echt sehr drüber freuen, eminim ki birtek ben merak etmiyorumdur çünkü çoğumuz evliliği çok değişik düşünüyor ama sen evli olduğun için bizi biraz "aufklären" edebilirsin :) cok uzun yazdım sorry ps. Würde mich sehr freuen wenn du auf mein Kommentar antworten würdest, Iyi akşamlar :**

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. freut mich das dir der Artikel so gut gefallen hat süße :) Ich versuche auf deine Idee bzw. auf deinen Wunsch einzugehen :) ♥ wenn du/ihr besondere Fragen habt lasst es mich wissen damit ich es einbinden kann in den Artikel :)

      Löschen
  3. Allah herkese hayırlısını nasip eder inşallah ihr seid zu süßßßß ♡

    AntwortenLöschen

Ich freue mich über jedes einzelne Kommentar von euch.

Küsschen :*